onsdag 13 juli 2011

Semester...

Efter vi byggt en mäkta snygg trappa i Dala-Järna, visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på...


Nadia skulle komma, men vad skulle vi göra?

Efter funderingar hit och dit, kom vi fram till att Haret såklart var det enda rätta. Vi kollade med mamma o pappa att det var okej och så stoppade vi in katter, packning, unge och oss själva i bilen.

Haret är ett paradis för barn! Jag tror faktiskt inte hon hade tråkigt många minuter, trots att hon var den enda under 27 på ön... Vi la nät och fick 8 abborrar och en gädda, vi åkte på båttur till Branthäll och badade på sandstranden, plockade blåbär och gjorde paj, vi spelade Cluedo, Plump, Vänd-tia, Uvdöd, kastade gris i vattnet och spelade kubb. Vi åt efterrätt varje dag och solade på bryggan. Jordgubbar från Stures land och grillad abborre... Fiskbullar på gädda och hembakat bröd. Nadia lärde sig ro och köra båt. Katterna samsades med Fender om reviret och åt sorkar tills magarna stod i fyra hörn!


Här är vi på väg hem från Branthäll, bara tjejerna. När vi bytte förare efter ett tag körde Nadia hela vägen hem!

Vi fick också vara först med att gratulera Hanna och Johan till förlovningen. Mycket romantiskt! Dom är så kära att man nästan storknar, men det är underbart!

Johan och Jacob lämnade oss på måndagen och åkte på svensexa för Samuel. Enligt både dom och Samuel var det en utmärkt sexa! Vi får gratulera killgänget till en lyckad kidnappning!

Till slut var vi tvungna att dra oss hemåt... Man lämnar alltid Haret med saknad, men det kommer nog bli fler besök i sommar hoppas vi! Tack mamma o pappa för fantastiska dagar!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar