lördag 11 februari 2012

När ska det ta slut?

Ibland känns det som elände på elände... Vår "nya" bil, lilla röda racer-Mercan har haft lite batterladdningsproblem. Två svinkalla morgnar har vi blivit stående på uppfarten och fått ringa efter Robban. I morse skulle  Jacob upp till Dalarna och titta på svenska rallyt. För att absolut inte bli fast i Vittinge kl 5 på morgonen satte vi  i en så kallad underhållsladdare på batteriet som skulle se till att batteriet höll laddningen över natten. Men vi måste ha mest  otur av alla i hela  mellansverige just nu. Jacob kom tillbaka in igen strax efter klockan 6, iskall och  ledsen. Inte kom han iväg till rallyt, för batteriet hade exploderat. Ja, exploderat.

Antagligen var det så pass dåligt att underhållsladdningen blev för mycket och... ka-boom.

Så nu har vi ingen bil igen. Racern måste in på service och hur vi ska ta oss fram och tillbaka är en fråga att lösa. Buss antagligen. Inte helt optimalt veckan innan bröllopet när varje minut är dyrbar.

Man  kan ju tycka att det  får räcka nu.

3 kommentarer:

  1. Nä men nu får d väl ändå RÄCKA!!!!! nu slänger vi in dunder bönen o hoppas på att Gud hör bön:). Styrkekramar!!

    SvaraRadera
  2. Ja nu får det verkligen räcka med prövningar ! Ni får höra av er om vi ska ta med en extrabil ner till er på torsdag när vi far till Bälinge. Många Stora TRÖSTEKRAMAR fr oss i Nås.

    SvaraRadera