tisdag 16 juli 2013

Stranddag

Heldag idag på stranden. Solen strålade och det blåste lagom där vi satt. Tyvärr lite kallt i vattnet, så det räckte med att gå i till knäna för att man skulle känna sig svalkad!


Jag låg ett tag i min nya knallrosa badring, men det blåste så jag fick kalla vågor upp i ryggen, mindre skönt... Annars gillar jag badringen, den är soft och man känner sig underbart lat!


Macka till lunch och sen grill på kvällen. Jättegoda spett med egna pommes, sallad med vattenmelon och grillade champinjoner.


Avslutningen blev marschmallows med jordgubbar.


Mjuk marschmallow där ytan är ljusbrun och knäckig, men insidan alldeles smält och krämig, det är så gott! Och så en liten, sval och sötsyrlig jordgubbe på det... Kunde inte ätit bättre på restaurang!

Vi har hunnit ro också, runt öarna. Ett varv var. Vi började med Askeladden, men bytte till ekan innan vi ens kommit utom räckhåll för bryggan. Man behöver ju inte göra det extra svårt för sig... Lite lagom motion efter den lata dagen. Blåsten gjorde att vi drev lite, och bitvis fick man ta i ordentligt!


Nu hettar kinderna fast fötterna fryser lite, solen fortsätter påverka en efter man gått in... Några matcher Ticket to ride, Jacob vann mest. Sen fotboll och virkning.

Vinden var frisk idag, men kvällen är det alldeles lugn och stilla. Kvällsdopp i halvleken på matchen mellan Italien och Sverige?

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar