söndag 12 juni 2011

Grönan och kattliga äventyr

Firade in sommarlovet med besök på Gröna Lund tillsammans med Nadia, Hanna, Farida och Jacob på fredagen. Det var Nadias första besök och hon ville åka ALLT!


Jacob åkte med så gott det gick på dom mer extrema attraktionerna, dom lite mindre snurriga berg-och-dal-banorna är mina favoriter, så dom åkte jag med henne. Hanna och Farida tog det lugnt, Kärlekstunneln, Radiobilarna och Lustiga Huset...


Efter lite pepp vågade de sig på Kvasten, och vips åktes det Kvasten tills de tröttnade! Sockervadd till mig såklart, glass till Jacob och slush till Nadia.

En mycket lyckad kväll... Vi sov till tio dagen efter! Nadia, som sov över hos oss, sov till elva. Efter lite spel och prat skjutsade vi hem henne. En toppenmorgon!

På eftermiddagen kom Tomas och Veronica, vars överraskningsbröllop vi var på för två veckor sen. Så kul!! Grill, boule och mycket mycket prat. Vid halv ett på natten var de tvungna att åka för att inte riskera att somna på vägen hem till Västerås, då hade vi fortfarande en massa prat kvar!

En fantastisk lördag helt enkelt...

På natten innan vi skulle sova, släpade Morris in en näbbmus som han ville ha beröm för, sen spydde han upp en massa halvsmälta äckliga delar från diverse djur... Fräscht katten!

Cesar hade en dubbel-fästing som vi hade fullt sjå att få bort. En katt som inte vill bli fasthållen är mycket bestämd och väldigt stark! Jag undrar hur fästingarna tänkte när dom bet på samma ställe... "Yes, här är det redan bitet och klart!" "Får jag dela med dig?" Eller kanske "Här är det fler som äter, måste vara ett bra ställe!"

Halv sju vaknar vi av att båda katterna rusar in med dunder och brak. Och vad har de med sig? Jo, en halväten fågel som dom börjar knapra på! Ä-ä-ä-ckligt! Upp och städa igen...

Katter ska väl vara renliga djur? Bläk...

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar