måndag 28 februari 2011

Sportlov

Har haft sportlov, underbart ledigt sportlov. Varit hemma och donat och grejat. Städat ur matkällaren, gjort om sopsorteringssystemet, städat huset, lämnat in bilen på tvätt som överraskning åt Jacob, shoppat på stan, passat Esther och Elmira, rättat niornas nationella prov del A och sytt, sytt, sytt. Att ha tjejerna här var jättemysigt! Jacob var i Borlänge och gick i skola, så ena dan var det bara vi hemma! Vi målade, la pärlplattor, busade, åkte pulka och tittade på film. På onsdagskvällen kom Johan på mat och sen körde jag och Hanna L allihop hem. I bilen lyssnade vi på Fantomens nya kläder tills vi kunde den utantill...

På helgen kom Emmelie, Anders med Lilly och Sandra och förgyllde livet för oss. Det är så härligt att umgås på riktigt och flera dagar! Lilly och jag bakade scones på kokosmjölk sista kvällen , riktigt lyckat!

Jag har som sagt sytt mycket. En del har jag redan gett bort, men lite är kvar... Valentins dopstol är snart klar och på sin födelsedag ska Esther få barbiekläder. Det var år och dar sen jag sydde sånt, men det är ju jätteroligt! Synd bara att jag inte har nån Barbie hemma att prova på.

Bild på stolen kommer när den är klar, bilder på kläderna kommer här:

Rosa prinsessdröm med långt liv och extra volang så det blir släp. Rosett bak.


Sportoutfit med tröja och knälånga leggings.


Partydress i rött lack och svart rosett. Den ser lång ut men ska vara till halva vaden kanske...


Får äntligen nytta av alla småbitar tyg, kardborrband i roliga färger och snuttar av allt möjligt som finns i lådorna...

Annars känns februari mest som självsprickornas månad... Spelar ingen roll hur man smörjer och donar... Hoppas det blir bättre i mars. Har snart inga hela fingrar kvar!

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Wow vilka kreationer! Underbart fina. Tänk om det ändå fanns i din storlek också :) Kram /Madde

    SvaraRadera
  2. fina kläder till Barbie, kommer klart att gillas av tösen. Håller själv på med lite Barbiekläder sömnad till barnbarnet.

    SvaraRadera