söndag 1 september 2013

Kök på Hagvägen

Om man inte har jobb nog hemma kan man bygga hos andra...


Dom hade redan rivit och byggt ihop i stort sett alla skåp. Emmelie och jag byggde lådor och satte dörrar. Vi kände oss mycket duktiga!


Känslan kom av sig lite när vi märkte att vi monterat i princip alla lådfrontar fel, men den tog sig igen när vi rättat till det och kunde börja med gångjärn och dörrar. Det är ju då man ser hur det ska bli! Och vackert blir det.

Jacob satte skåp och monterade diskbänk, häll, ugn, micro och bänkskivor samt höll i expertisen för alltihop. Han är allt bra han! Anders byggde fler skåp ihop med sin pappa, monterade skåpsinredning och bistod Jacob med handräckning och skåpsättning. Elektrikern och rörmokaren ska göra det sista lilla bara så är köket klart att användas!


Här tar Jacob ur för diskbänk. Anders håller "spånsugen" på plats.


Lilly värmer sig vid utblåset på dammsugaren/spånsugen.

Det blev en arbetshelg den här gången. Ska bli spännande att se hur det ser ut nästa gång vi kommer upp, det var ju inte helt klart när vi åkte hem. Det fattas lite luckor här och där, lite el som sagt och en köksö...

Hemma är vi på gång med tapeter uppe i lilla sovrummet. Tanken är att Nadia ska sova där i helgen som kommer. Även det spännande! Det är ju så lite kvar nu!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar