söndag 19 september 2010

Packning och valdag

Hann rösta! Kvart i sju klev vi in i vallokalen, tillbringade några svettiga veliga minuter i valbåset och åkte sen till Sandra på middag. Det är underbart med vänner som bjuder på middag när man ska flytta! Annars hade det nog inte blivit nån mat... Men flytten går framåt!



Så här såg det ut när vi började. Ca 20 kartonger och lite plock.



Under dagen byggdes det på tills vi ett tag knappt kunde röra oss! När vi hade packat ner kontoret och Jacob hade monterat ner hyllor och med våld fått isär skrivbordet, kunde vi flytta in allt färdigpackat där.





Vi har numera inga gardiner, inga blommor, inga prydnadssaker och väldigt tomt i skåpen... Men i förrådet/kontoret har vi 48 flyttkartonger och 9 bananlådor. I hobbyrummet har vi hyllor, plock och ej stapelbara saker.


Det går som sagt framåt...

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Så duktiga ni är, det hade varit så kul att ha bjudit er på middag nu när ni håller på att packar men det är kanske lite långt att åka 25 mil för d??=) Säg bara till annars så fixar vi något gått=)
    Lycka till med flytt o säg till när ni kan ta emot gäster, då står vi på trappsteget! Kram!

    SvaraRadera
  2. Tjyven vad lådor! Inte illa pinkat!;) Får komma förbi och se det live - om inte annat så på lördag!:P Men var har ni haft alla de sakerna? Lägenheten är ju bara så stor..

    SvaraRadera
  3. Emmelie: ni får komma när ni vill! Ni stör aldrig!! Mat hade suttit fint... När vi inte blir bjudna äter vi typ inte. Fil eller gröt mest... Vill också träffas! Har sett på bloggen att liten blivit mycket större!

    Sandra: vi undrar också vad allt är! Säkert nån granne som stoppat in nån låda dom ville bli av med :p

    SvaraRadera