lördag 18 december 2010

Julklappslördag med bönesvar och vita väggar

Idag var den förutbestämda dagen för JULKLAPPAR och tapetsering av sovrummet. Hade lite Ågren över att det skulle ta så lång tid med julklapparna och att det var så många... Men när vi skrivit en lista - listor är frökens bästa vän - så var det visst bara fem stycken! Fy så skönt!

Fast vilken tid det tog! Så fort Hanna kommit så for vi till stora staden, åkte runt tolv och var hemma igen först efter fem. Men då hade vi ju i och för sig hunnit med att köpa allt vi skulle, allt Hanna skulle, köpa en hel massa saker vi inte tänjt och fikat med mamma och pappa. Så det var ganska bra jobbat ändå! "Lunch" åt vi på Bauhaus...


Nu är klockan halv elva och vi har fortfarande inte ätit riktig mat idag. Typiskt dålig planering. Kanske därför jag varit så grinig ikväll...

Sovrumstapetseringen nalkas i alla fall sitt slut. Äntligen! Vit tapet har kommit upp och lite vit färg har blivit målad på listerna i sminkhörnan. Den luktade skumt och var hemskt rinnig så det blev bara ett lager. Vi behöver nog köpa ny färg!








Har också fått upp krokarna vi köpte i somras när vi var i Danmark med Celie, Sandra, Julia och Tomas. Mycket nöjd!


Flyttade krokarna som förklädena hängt på förut till hallen. Perfekt för sjalar!

- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Gött att d går frammåt med sovrummet. Ser fram emot att få träffa er snart. Bara en o en halv vecka kvar...knappt så man fattar hur fort tiden går. Kraaaam!

    SvaraRadera
  2. å bönesvaret va´??

    SvaraRadera
  3. Hej Sara!

    Kul projekt ni har på gång. Här kan man snacka om att göra ett stort lyft med liten insats.

    Just eftersom det tajmar så otroligt bra tänkte jag tipsa om en tävling som pågår just nu. Den går helt enkelt ut på att lägga ut sina bilder och berätta hur man gjort för att få till stånds just ett sådant stort lyft med så liten insats som möljigt - precis som ni gjort. Än så länge finns det inga tävlingsbidrag och i prispotten ligger 2000 kr :)

    Tävlingen finns på byggforumet Byggla.se

    Hör gärna av er till mig om ni har några frågor!

    Joel
    Moderator Byggla
    joelbyggla snabela gmail.com

    SvaraRadera