måndag 28 juni 2010

Hemma från Haret

Hade en jättefin midsommar på Haret. Haret är en ö i Söderhamns skärgård som min släkt har haft sommarhus på sen 30-talet. Det är primitivt och alldeles underbart! Mamma och pappa har byggt en ny stuga nu under ett par år och den blev klar för inflyttning bara någon vecka före midsommar. Den är inte så stor men rymlig och kommer att bli jättebra när den blir helt klar!

Vi bjöd upp Inga-Lill och Johan också eftersom det inte bara var midsommar utan också min födelsedag! På kvällen kom bror Johan med barn från Luleå. Vi hade ju tre hela dagar ledigt och det kändes otroligt skönt! Nästa helg får vi komma tillbaka och då ska vi stanna ett par dagar och sen får vi se vart resan bär av...

Igår kväll fick vi lämna sommarön och fara tillbaka till stan eftersom Jacob skulle jobba den här veckan. Han tillbringade kvällen i garaget mekandes med mc:n som vi ska registreringsbesiktiga imorgon. Har ägnat en del av dagen åt att fixa alla papper och försäkringar man ska ha och nu verkar det som om vi kommer iväg. Vi väntar bara på lyktan som inte har anlänt till vårt lilla ICA ännu... Inatt har vi planerat att sova hos kusin Hanna utanför Jönköping. Det ska bli trevligt att träffa henne också, det var ett helt år sen!

Men som sagt, nu är det bara att vänta på lyktan och hoppas...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar